Logitech G105 Klavye Alınır mı?

Bazılarının sorunları oluyor.

Ben G103'ün üstüne süt döktüm. Şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Ben kulaklıklarına söyledim kardeşim.

Yanıtları gördüm de çok sorasım geldi. Bu mekanik klavye olayı nedir tam olarak millet hep bir tutturmuş mekanik diye. Koyun psikolojisinden doğan bir şey midir, yoksa bilmediğim özel bir performansı mı var? Biri beni bilgilendirsin lütfen Teşekkürler.

Mekanik klavyeden çıkan tuş sesi,daktilonun tuşlarına bastığın zamanki tuş sesi gibidir. Bazıları o sese hasta olduğundan dolayı mekanik klavye alıyor. Onun haricinde başka farkı yok diye biliyorum. Varsada ben bilmiyorum.

Mekanik klavyelerin tepkime süresi daha kısa buda bazı oyunlarda avantaj sağlıyor ayrıca mekanik klavyesi olan kullanıcılar aynı klavyeyi 1-2 yıl sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor yani zarlı klavyelere oranla 4 veya 10 katı daha fazla uzun ömürlü.

Sorularının cevabını almışsın ama bende kullanan biri olarak sana bu klavyeyi tavsiye edebilirim. 7 ay oldu alalı daha bir yamuğu olmadı. Görünüş ve malzeme kaliteside güzel. Eline aldığında atsam kırılır hissi vermiyor.

Arkadaşlar merhaba bende logitech G105 i almak için araştırıyorum. Ben klavyeyi online oyunlarda macro kullanmak için alacağım, yanlız merak ettiğim bir konu var. Macro ayarları yaptıktan sonra oyun karekterime lvl kasmak istediğimde macro ayarlı tuşa bir kez elimi basıp çektiğimde makro nun çalışmasını ve tekrar basıp çektiğimde de durmasını istiyorum yani elimi sürekli basılı tutmak istemiyorum. A4tech x7 de bu özellik var. Acaba logitech g105 de aynı özellik varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…