Logitech G203 çok mu küçük?

Muhammet{Can}

Hectopat
Elim; bilekten işaret parmağına 20cm civarı. Az önce Logitech G203 Lightsync sipariş verdim, sizce elime çok mu küçük gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz?

Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre.

Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle.

Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz?
Evet yazarım
Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz?

Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre.

Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle.

Hemen bir mouse almam gerekiyordu o an ben de hızlı karar verdim pek düşünmedim. Fotoğraflarda büyük duruyordu ama 11.6 cm mi neymiş.
Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz?

Mouse elime ulaştı ve şu an da gayet rahat bir şekilde kullanıyorum bir sorun çıkaracak gibi durmuyor. Eli benim gibi olanlar da rahatlıkla alabilir bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı