Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #1 Elim; bilekten işaret parmağına 20cm civarı. Az önce Logitech G203 Lightsync sipariş verdim, sizce elime çok mu küçük gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Elim; bilekten işaret parmağına 20cm civarı. Az önce Logitech G203 Lightsync sipariş verdim, sizce elime çok mu küçük gelir?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Nisan 2021 #2 Muhammet{Can} dedi: Elim; bilekten işaret parmağına 20cm civarı. Az önce Logitech G203 Lightsync sipariş verdim, sizce elime çok mu küçük gelir? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık benim de öyle, oturur sanırım fazla bir şey olmaz alışırsın. Aynı fare bende de var.
Muhammet{Can} dedi: Elim; bilekten işaret parmağına 20cm civarı. Az önce Logitech G203 Lightsync sipariş verdim, sizce elime çok mu küçük gelir? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık benim de öyle, oturur sanırım fazla bir şey olmaz alışırsın. Aynı fare bende de var.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 27 Nisan 2021 #3 Büyük elli biri olarak elime tam oturuyor.
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #4 alyhisa dedi: Yaklaşık benim de öyle, oturur sanırım fazla bir şey olmaz alışırsın. Aynı fare bende de var. Genişletmek için tıkla... Serçe parmak falan dışarıda kalıyormuş rahatsız ediyor mu?
alyhisa dedi: Yaklaşık benim de öyle, oturur sanırım fazla bir şey olmaz alışırsın. Aynı fare bende de var. Genişletmek için tıkla... Serçe parmak falan dışarıda kalıyormuş rahatsız ediyor mu?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Nisan 2021 #5 Muhammet{Can} dedi: Serçe parmak falan dışarıda kalıyormuş rahatsız ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim için hayır.
Muhammet{Can} dedi: Serçe parmak falan dışarıda kalıyormuş rahatsız ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim için hayır.
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #6 alyhisa dedi: Benim için hayır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bi elime gelsin olmadı iade ederim.
alyhisa dedi: Benim için hayır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bi elime gelsin olmadı iade ederim.
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #7 Muhammet{Can} dedi: Tamamdır. Bi elime gelsin olmadı iade ederim. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz?
Muhammet{Can} dedi: Tamamdır. Bi elime gelsin olmadı iade ederim. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.285 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #8 Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz? Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre. Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle.
Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz? Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre. Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle.
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #9 cilginsharkysahilde dedi: Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet yazarım Shuichi Tatsuo dedi: Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz? Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre. Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hemen bir mouse almam gerekiyordu o an ben de hızlı karar verdim pek düşünmedim. Fotoğraflarda büyük duruyordu ama 11.6 cm mi neymiş. cilginsharkysahilde dedi: Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mouse elime ulaştı ve şu an da gayet rahat bir şekilde kullanıyorum bir sorun çıkaracak gibi durmuyor. Eli benim gibi olanlar da rahatlıkla alabilir bence. Son düzenleme: 30 Nisan 2021
cilginsharkysahilde dedi: Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet yazarım Shuichi Tatsuo dedi: Merakımdan sormak istiyorum eliniz büyük ve palm tuttuğunuzu belirtmişsiniz önceki konunuzda neden G203 sipariş ettiniz? Onun yerine TL80 veya M808 alsanız daha iyi olurdu tutuş şeklinize ve elinize göre. Küçük gelecektir ve fingertip tutarsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hemen bir mouse almam gerekiyordu o an ben de hızlı karar verdim pek düşünmedim. Fotoğraflarda büyük duruyordu ama 11.6 cm mi neymiş. cilginsharkysahilde dedi: Geldiğinde elinize oturup oturmadığını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mouse elime ulaştı ve şu an da gayet rahat bir şekilde kullanıyorum bir sorun çıkaracak gibi durmuyor. Eli benim gibi olanlar da rahatlıkla alabilir bence.