Logitech G203 fiyatına daha iyi mouse var mıdır?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bütçeme ve göz zevkime en çok bu mouse hitap etti. Açıkçası Teknosa satıcısında 450 lira ve daha ucuza hiç bir yerde göremedim. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Öyle belli bor tutuş pozisyonum yok parmak ucu kullanıyorum ama genelde.

Peki sizce G203 mü M808 mi?

Birisi mercury birisi 3327. bu arada bir ara mercury yerine farklı bir sensör de kullanılmıştı bu farelerde diye hatırlıyorum forumda konusunun olması gerek. Mercury olduğunu varsayarsak bile M808 sensör olarak daha iyi.

Forumda zaten bir liste var ikisi arasındaki farklara bakabilirsin.

Birisi Huano Switch kullanıyor ötekisi çift tıklama yapan Switch.(Switch'in adını unuttum mazur görün)

Ben ikisi arasından M808 seçerdim.

Çift tıklama yapanlar sanırım Omron'du. Karşıma çıktı 3389 sensör kullanan Lenovo M500 var N11'de 500 küsur lira. Sizce eklenip alınmaya değer mi?

Çift tıklama yapanlar sanırım Omron'du. Karşıma çıktı 3389 sensör kullanan Lenovo M500 var N11'de 500 küsur lira. Sizce eklenip alınmaya değer mi?

Sensör güzel ama Switch'ler Omron 50M.

İstersen bunlara da bak.

bu arada bir ara mercury yerine farklı bir sensör de kullanılmıştı bu farelerde diye hatırlıyorum forumda konusunun olması gerek.

Son düzenleme:
Hocam Prime Plus değil düz Prime modelini satın aldım yardım için sağ olun.

Prime+ olanı almayın zaten gecikmesi 20 ms falan olması lazım rtingsten bakabilirsin.

Linki yanlış eklemişim sanırım kusura bakmayın. Hayırlı olsun sağlıkla kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…