3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bütçeme ve göz zevkime en çok bu mouse hitap etti. Açıkçası Teknosa satıcısında 450 lira ve daha ucuza hiç bir yerde göremedim. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Öyle belli bor tutuş pozisyonum yok parmak ucu kullanıyorum ama genelde.
Arkadaşlar bütçeme ve göz zevkime en çok bu mouse hitap etti. Açıkçası Teknosa satıcısında 450 lira ve daha ucuza hiç bir yerde göremedim. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Öyle belli bor tutuş pozisyonum yok parmak ucu kullanıyorum ama genelde.
KS KS 3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Temmuz 2023 #11 Paper.C dedi: Prime+ olanı almayın zaten gecikmesi 20 ms falan olması lazım rtingsten bakabilirsin. Linki yanlış eklemişim sanırım kusura bakmayın. Hayırlı olsun sağlıkla kullanın. Genişletmek için tıkla... Saolun teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Prime+ olanı almayın zaten gecikmesi 20 ms falan olması lazım rtingsten bakabilirsin. Linki yanlış eklemişim sanırım kusura bakmayın. Hayırlı olsun sağlıkla kullanın. Genişletmek için tıkla... Saolun teşekkür ederim.