Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Anlatmak istediğini anlamadım, kaydırıcının dışına sürüklediğim halde silinmiyor. Teşekkürler.
Çözüm B B Berk Demiray 26 Ocak 2025 Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2407665 Anlatmak istediğini anlamadım, kaydırıcının dışına sürüklediğim halde silinmiyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Silmek istediğin DPI değerini fare ile tutup aşağı çekersen siliniyor. Veya seçtikten sonra DEL tuşuna da basabilirsin, iki türlü de siliniyor.
Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2407665 Anlatmak istediğini anlamadım, kaydırıcının dışına sürüklediğim halde silinmiyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Silmek istediğin DPI değerini fare ile tutup aşağı çekersen siliniyor. Veya seçtikten sonra DEL tuşuna da basabilirsin, iki türlü de siliniyor.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 669 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2407665 Anlatmak istediğini anlamadım, kaydırıcının dışına sürüklediğim halde silinmiyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Silmek istediğin DPI değerini fare ile tutup aşağı çekersen siliniyor. Veya seçtikten sonra DEL tuşuna da basabilirsin, iki türlü de siliniyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Falcoo dedi: Eki Görüntüle 2407665 Anlatmak istediğini anlamadım, kaydırıcının dışına sürüklediğim halde silinmiyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Silmek istediğin DPI değerini fare ile tutup aşağı çekersen siliniyor. Veya seçtikten sonra DEL tuşuna da basabilirsin, iki türlü de siliniyor.