Logitech G203 Lightsync alınır mı?

Ben niye 1.5 yıl Valorant'ta aceden çıkamıyorum? Niye çift tıklama yaşamıyorum? Omron Switch'ler var içerisinde gayet kaliteli.

Lightsync modeli ise cift tiklama sorunu yasamadim, orta fare tekerlegi cift tiklama sorunlu. Sensoru kotu bu da fare hizlandigi zaman sapitmalar, yanlisliklar olabilir.

Lightsync modeli ise cift tiklama sorunu yasamadim, orta fare tekerlegi cift tiklama sorunlu. Sensoru kotu bu da fare hizlandigi zaman sapitmalar, yanlisliklar olabilir.
Hocam hiçbirini yaşamadım.gel evimi bas gör yani.

Logitech önermiyorum, G300s ve G102 kullanmış biri olarak ikisi de rahatlık açısından çok iyi mouselardı fakat ikisinde de çift tıklama sorununu yaşadım, desteğe falan yazdığımda ise garantiye yönlendirdiler.

Bende düşünüyorumda almayı önerir misiniz 600TL bütçe var.
600 verilmez ona 220 ye almıştım 1 yıl önce.o fiyata rakip yok bi fiyata daha iyileri bulunur. 800 yap g403 al ağırlık kontrolu süper sensör falan iyi yani.

Pandemi ortalarında almıştım. 2-2.5 sene oldu. Scroll ile tek tıklamada 2-3 sekme birden kapatıyorum. Scroll'u sakat, ama sağ sol tıklamada problem yaşamadım. Şans işi yani. Birinin sorun yaşamaması da o fareyi kaliteli yapmaz tabii. Zamanında Everest SGM-X7 fareyi tıklama sorunu olmadan 6 sene kullandım ama bu Everest'i kaliteli yapmaz. ''Ben böyle sorun yaşamadım'' kafasından çıkıp genele bakıp alıcı arkadaşları daha sağlıklı yönlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…