Çok iyi FPS oyunları oynadığımı söyleyemem. Fakat LoL, Valorant oynuyorum. Logitech G203 sizce nasıl bir mouse işimi görür mü? MediaMarkt'ta 650 TL olması lazımdı aynı fiyat bandında alabileceğim daha ucuz bir mouse var mıdır?
Önermem. El boyutun?Çok iyi FPS oyunları oynadığımı söyleyemem. Fakat LoL, Valorant oynuyorum. Logitech G203 sizce nasıl bir mouse işimi görür mü? MediaMarkt'ta 650 TL olması lazımdı aynı fiyat bandında alabileceğim daha ucuz bir mouse var mıdır?
Önermem. El boyutun?
Elim ortalama ne çok büyük ne çok küçük.
Mouse 30 IPS dostum fps oyunları için yetersiz,Bloody mouseları düşünebilirsiniz. Fiyat performans ben 6 yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi hiç arıza bir şey yaşatmadı bana.
![]()
Bloody ES5 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody ES5 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody ES5 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.