Logitech G203 LightSync Driver açılmıyor

s1trix

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2019
Mesajlar
313
Makaleler
3
Çözümler
7
Selam arkadaşlar, 1 gün önce Teknosa'dan Logitech G203 LightSync aldım ancak yazılımlarında bir problem oluyor. Logitech Gaming Software'i indirdim. Yazılımı açtıktan sonra Mouse'i okumuyor. Logitech G Hub da açılmıyor, sürekli döngüde kalıyor. Nasıl çözebilirim acaba sizce mouse iade etmeli miyim?

Logitech Gaming software bu durumda bir türlü mouse kontrol ekranı gelmiyor

Logitech G Hub'da bu durumda sürekli döngüde kalıyor animasyonu falan oynatıyor ancak bir türlü açılmıyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki yazılımı da tamamen kaldırıp. Sonrasında sadece G hub'ı tekrar kurarak deneyebilir misiniz?
 
İki yazılımı da tamamen kaldırıp. Sonrasında sadece g Hub'ı tekrar kurarak deneyebilir misiniz?

Denedim ancak sorun hala devam ediyor.
Edit olarak şunuda söyleyeyim Driver kaldırıp yeniden indirme - aygıt yöneticisinden sürücü güncelleme vb gibi şeyleri yaptım ancak yine de olmadı.
 
Son düzenleme:
Benzer bir sorun bende de var. G Hub yazılımı kurulum ekranı bile gelmiyor. Exe dosyası tepki vermiyor. Keşke bu fare Logitech Gaming Software programında çıksaydı en azından onu kurabiliyorum sorunsuzca.
 
Denedim ancak sorun hala devam ediyor.
Edit olarak şunuda söyleyeyim Driver kaldırıp yeniden indirme - aygıt yöneticisinden sürücü güncelleme vb gibi şeyleri yaptım ancak yine de olmadı.
Ben de 2 gün önce Logitech g203 lightsync aldım ve aynı sorunu yaşıyorum , senin de dediğin gibi tüm yöntemleri denedim (format atmak dışında) lakin çözemedim , sorunu çözebildin mi yoksa halen devam ediyor mu ? Çözdüysen yardımcı olabilir misin lütfen. Umarım çözmüşsündür
 
@Ali Cevap Ben install edememe sorununu çözdüm. Programı başka bilgisayara kurdum ve programdata, programfiles, appdata konumlarındaki dosyaları alıp kendi bilgisayarımdaki o konumlara yapıştırınca çalıştı. Fakat hala sonsuz yükleme ekranı geliyordu. O sorunu da önce update.exe dosyasına, sonrasında da programın kendi exe dosyasına tıklayınca açıldığını gördüm yani bu şekilde çözdüm.
 
dostum update .exe felan nerden bakılıyo pek bigim yok yardımcı olabilir misin
 
Evet , dediğin yöntemi denemiştim fakat nafile , hatta çoğu eski sürümü tek tek indirip denedim ama olmadı. Başka bilgisayardan deneyeceğim belki öyle çalışabilir.
 
Logitech Gaming Software G102 Lightsync'i tanımıyor hala yakışmadı Logitech'e
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…