Logitech G203 Lightsync ile Minecraft'ta 8 CPS'den fazlasına çıkılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar. Ben CraftRise sunucusunda bedwars / skywars vs. oynuyorum videolarda izlediğimde adamlar CPS limitini aşıyorlar farklı mouselarla vs. fakat ben maksimum 8-9 CPS yapabiliyorum, biraz araştırdım işte drag Click vs. yapmayı öğrendim fakat yine maksimum 9 CPS'ı gördüm. Bu neden? Oradaki yapan adamlar Rampage veya Bloody kullanıyorlar mousemdan mı dolayı? Beni aydınlartırsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar. Ben CraftRise sunucusunda bedwars / skywars vs. oynuyorum videolarda izlediğimde adamlar CPS limitini aşıyorlar farklı mouselarla vs. fakat ben maksimum 8-9 CPS yapabiliyorum, biraz araştırdım işte drag Click vs. yapmayı öğrendim fakat yine maksimum 9 CPS'ı gördüm. Bu neden? Oradaki yapan adamlar Rampage veya Bloody kullanıyorlar mousemdan mı dolayı? Beni aydınlartırsanız sevinirim teşekkürler.

Ben genellikle 11 ila 13 CPS yapıyorum. o senin yeteneğinle alakalı bence.

Arkadaşlar şimdi araştırdım benim mouseum FPS oyunları içinmiş yani Minecraft için değilmiş.
Minecraft 1.8 PvP için Rampage, Bloody falan var.
Logitech FPS oyunları için üretiyor mouselarını.

Arkadaşlar şimdi araştırdım benim farem FPS oyunları içinmiş yani Minecraft için değilmiş.
Minecraft 1.8 PvP için Rampage, Bloody falan var.
Logitech FPS oyunları için üretiyor mouselarını.

Ben bu mouse ile Dota 2 bile oynuyorum güzel mouse ama genellikle FPS oyunları için bu mouse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı