Logitech G203 Lightsync kronik sorunlu mu?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2020 yılının ekim ayında almıştım. Birkaç aylık kullanım sonucu çift tıklama sorunu oluşmuştu. O dönem ödevlerle uğraştığım için ve elimde başka mouse olmadığı için garantiye gönderemedim. O şekilde kullanmaya alıştım. Ancak bundan birkaç ay önce aldığım yere, yani Vatan Bilgisayar'a götürüp garanti kapsamında değişim talep ettim. Oradakiler sağ olsunlar ilgilendiler ve farenin Logitech'e gönderimini sağladılar. 3-4 gün içinde mesaj geldi ve yeni mouse ile değişim sağlandığını öğrendim. İşte şu an elimdekini de birkaç aydır kullanıyordum. Hiçbir sorunu yoktu ama belli bir süre sonra yine aynı sorunlar ortaya çıktı. Yine çift tıklama sorunu + mouse tekerinde tutukluk var. Garanti 2 yıl olduğu için 2022 Ekim ayına kadar devam ediyor. Şu an tekrar göndersem acaba tekrar değişim sağlarlar mı? Kronik sorunlu olduğunu düşündüğüm için bu sefer değişim sağlandığı gibi hemen Letgo üzerinden satmayı düşünüyorum. Zira 3. defa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Forumda bu fareye sahip olan ve aynı sorunları yaşayan var mı?

Mouse tekerleğindeki sorun bende de var. Kronik sorunlu bir mouse ama çift tıklama problemi yaşamadım. Yenisini yollarlarsa kapalı kutu halinde Letgo'dan satın bence. Rival 3 de kullanıyorum, onu da öneririm.

Mouse tekerleğindeki sorun bende de var. Kronik sorunlu bir mouse ama çift tıklama problemi yaşamadım.

İlginç. Bende çift tıklama ikinci farede bile başıma geldi. Şansa bağlı mı yoksa başka faktörler mi var anlamıyorum. Ama Logitech gibi bir markaya yakıştıramıyorum bu durumu...

Elektronik ürün şansı diyelim o zaman. Kiminin başına 2 defa geliyor, kiminin başına hiç gelmiyor. Keşke benim garantiden gelen ürünüm de bozulmasaydı.
Benim garantisi bittikten sonra başıma geldi. Çok da problem değil hala memnunum fareden.

Peki garantiye 2. defa gönderebiliyor muyum? Aynı sorunun tekrarlandığını söylesem yine değişim sağlarlar mı? Çünkü bu fareden kurtulmak istiyorum artık. Tekrar yeniledikleri vakit belirttiğim üzere satacağım.

Garanti süresi bitmemişse değişim sağlamak zorundalar. Belki para iadesi bile yapabilirler.

Garanti süresi bitmemişse değişim sağlamak zorundalar. Belki para iadesi bile yapabilirler.

O halde ekim ayına kadar vaktim var. Ancak para iadesi yapacaklarını sanmıyorum. Eğer yaparsalar çok iyi olurdu gerçi. Çünkü şu an satmak istesem sıfır bile olsa faturası olmadığı için aldığım fıyata satamayacağım. Letgo'da kendi aldığım fiyata, 220 TL'ye koysam bile millet 150-100 TL arası almaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…