lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 15 Mart 2021 #1 Sağ Click, sol Click'ten daha yumuşak. Bu bir sorun olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2021
B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 lz8 dedi: Sağ Click, sol Click'ten daha yumuşak. Bu bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence yoktur sorun benim sağ Click yerinden çıktı hiçbir şey olmadı
lz8 dedi: Sağ Click, sol Click'ten daha yumuşak. Bu bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence yoktur sorun benim sağ Click yerinden çıktı hiçbir şey olmadı
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.304 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 15 Mart 2021 #3 lz8 dedi: Sağ Click, sol Click'ten daha yumuşak. Bu bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de G102 modeli var sağ soldan yumuşak. 1 aydır kullanıyorum hala elim mouse üzerindeyken ara ara tıklıyorum tuşa. 1 ay oldu en sonunda yeni bir mouse alacağım gibi.
lz8 dedi: Sağ Click, sol Click'ten daha yumuşak. Bu bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de G102 modeli var sağ soldan yumuşak. 1 aydır kullanıyorum hala elim mouse üzerindeyken ara ara tıklıyorum tuşa. 1 ay oldu en sonunda yeni bir mouse alacağım gibi.