Logitech G203 vs. G300s mi?

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar, benim 180 TL bütçem var fare için. Bayağıdır fare arıyorum. Genellikle Valorant, CS:GO, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Bulduğum en iyi fiyat performans ürünleri Logitech'in G300s ve G203 modelleri. Ben palm tutuşunda yani elimi yayarak fareyi tutuyorum. Sizce hangisi, G300s mi, yoksa G203 mü ya da başka önerileriniz var mı? Varsa yazarsanız sevinirim. Dediğim gibi bütçe 180TL önerin.

Son not olarak : G203 değil G203 lightsync ve arkadaşlar önerirken benim elim küçük onu da hesaba katarak önerirseniz sevinirim.
Hocam, bir bakayım.

G203 ile ilgili olarak bir kaç kişide ele ufak gelme yüzünden iade etme durumu okumuştum. Hatta ikinci el bölümünde g203 beyaz modelini satıyor birisi, 120 TL'ye. O da küçük geldiği için satıyormuş. Ben de bu modeli çok isteyen biriyim lakin ne Vatan'da ne media markt'da açık kutulu bulup elime alamadım. O yüzden satın alamadım bir türlü.

Şöyle bir fikir vereyim. Mevcut mouse'unuzun boyutları ile g203'ü karşılaştırın. Bir fikir verecektir.
Sağ olun. Hemen karşılaştırıyorum.
Bu arada ek olarak ben medimarkt , teknosa , vatanın şubelerine gidip denemeyi düşünüyorum.
Şöyle bir fikir vereyim. Mevcut mouse'unuzun boyutları ile g203'ü karşılaştırın. Bir fikir verecektir.
Karşılaştırdım. Karşılaştırmalarıma göre: Corsair Katar Pro:
37.8 x 115.8 x 64.2 mm
G203:

• Yükseklik: 116,6 mm
  • Genişlik: 62,15 mm
  • Derinlik: 38,2 mm
Yani Katar Pro daha küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…