Logitech G203 vs MSI Clutch GM11

Yanlış bilgi veriyorsunuz ama ne demek karışamazsınız.

Yanlış bilgi vermiyorum arkadaşın RGB fare istediğini bile anlamadan fare öneriyorsunuz çevremde G203 kullananlar var gayet memnunlar çift tıklama sorunu yok firma garanti veriyor ben fikrimi söylüyorum siz müdahale ediyorsunuz ben sizin fikirlerinize karışmadım fark ettiyseniz.
Hocam mercury sensör hakkındaki sorumu cevaplamadınız? Bir de Katar Pro farkı sadece yüksek DPI olması mı?

Hocam Logitech G203 8000 DPI kadar ayarlanabilir bence bu size yeterde artar bile.

G102 ile G203 aynı mouse biliyorum ama sadece Progigy modellerinde mercury sensör kullanılıyor hocamın alacağı model Prodigy ise alsın ama Lightsync modeli ise Katar Pro tercih etsin. Daha fazla bir şey demek istemiyorum konu yeterince uzadı.

Prodigy modelinde çift tıklama sorunu var ls de sensör ile ilgili tam bilgi yok tam bütçeniz nedir?
Bir de elinizi şu şekilde ölçer misiniz?

Bunu da ekliyim.

Prodigy modelinde çift tıklama sorunu var ls de sensör ile ilgili tam bilgi yok tam bütçeniz nedir?
Bir de elinizi şu şekilde ölçer misiniz?

Eki Görüntüle 1008817

Bunu da ekliyim.

Eki Görüntüle 1008820
200 civarı. El uzunluğu standart ama önemli de değil çok benim için. Everest sgm x10 kullanıyorum 6 yıldır hiçbir sıkıntısı olmadı hala sıkıntısız çalışıyor ama sıkıldım değiştirmek istiyorum.

Omen RGB mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…