B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Kendim hakkında bilgileri vereyim: Mouse tutuş şeklim palm, elim ortalama büyüklükte, Minecraft Bedwars oynuyorum.
Merhaba. Kendim hakkında bilgileri vereyim: Mouse tutuş şeklim palm, elim ortalama büyüklükte, Minecraft Bedwars oynuyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #2 babaprogamer dedi: Merhaba. Kendim hakkında bilgileri vereyim: Mouse tutuş şeklim palm, elim ortalama büyüklükte, Minecraft Bedwars oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ve el boyutunu ölçü şeklinde yazmalısın.
babaprogamer dedi: Merhaba. Kendim hakkında bilgileri vereyim: Mouse tutuş şeklim palm, elim ortalama büyüklükte, Minecraft Bedwars oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ve el boyutunu ölçü şeklinde yazmalısın.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Uzunluk 18 cm genişlik 10 cm.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #4 babaprogamer dedi: Uzunluk 18 cm genişlik 10 cm. Genişletmek için tıkla... Bir de bütçe.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Max 800.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #6 babaprogamer dedi: Max 800. Genişletmek için tıkla... Cobra medimarktan deneyip alabilirsin. Eline uyarsa SS Prime da alabilirsin.
babaprogamer dedi: Max 800. Genişletmek için tıkla... Cobra medimarktan deneyip alabilirsin. Eline uyarsa SS Prime da alabilirsin.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur?
Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #8 babaprogamer dedi: Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sorunlu mouse. babaprogamer dedi: Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğru değil. Eğer tozlu ortamda kullanırsan bozuluyor ama içine üfleyince düzeliyor. Eğer cobra alırsan üstünü örtersin olur biter.
babaprogamer dedi: Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sorunlu mouse. babaprogamer dedi: Bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G203 benim içn uygun değil mi? Razer'larda scroll tuşu çabuk bozuluyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğru değil. Eğer tozlu ortamda kullanırsan bozuluyor ama içine üfleyince düzeliyor. Eğer cobra alırsan üstünü örtersin olur biter.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #9 belirsizz dedi: Sorunlu mouse. Genişletmek için tıkla... G203 için mi? belirsizz dedi: Cobra medimarktan deneyip alabilirsin. Eline uyarsa SS Prime da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rival 3 nasıldır.
belirsizz dedi: Sorunlu mouse. Genişletmek için tıkla... G203 için mi? belirsizz dedi: Cobra medimarktan deneyip alabilirsin. Eline uyarsa SS Prime da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rival 3 nasıldır.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #10 babaprogamer dedi: G203 için mi? Genişletmek için tıkla... Evet,sorunlu mouse önermem ben. babaprogamer dedi: G203 için mi? Rival 3 nasıldır. Genişletmek için tıkla... Kronik. Sen benim önerilerimi gidip medimarktan dene. SteelSeries Prime. Razer Cobra. Hangisinde daha rahat ediyorsan onu al.
babaprogamer dedi: G203 için mi? Genişletmek için tıkla... Evet,sorunlu mouse önermem ben. babaprogamer dedi: G203 için mi? Rival 3 nasıldır. Genişletmek için tıkla... Kronik. Sen benim önerilerimi gidip medimarktan dene. SteelSeries Prime. Razer Cobra. Hangisinde daha rahat ediyorsan onu al.