rohatbaba123 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #11 Je m en fiche dedi: Hmmm kafamda yeni sorular oluştu daha fazla yorum görmem gerek xD Genişletmek için tıkla... Size @Samotne Ciasteczka ve @TÇB hocalarım daha iyi açıklar. Bence alınmaz. Je m en fiche dedi: Hmmm kafamda yeni sorular oluştu daha fazla yorum görmem gerek xD. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi bile değilsiniz yeni konu açın.
Je m en fiche dedi: Hmmm kafamda yeni sorular oluştu daha fazla yorum görmem gerek xD Genişletmek için tıkla... Size @Samotne Ciasteczka ve @TÇB hocalarım daha iyi açıklar. Bence alınmaz. Je m en fiche dedi: Hmmm kafamda yeni sorular oluştu daha fazla yorum görmem gerek xD. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi bile değilsiniz yeni konu açın.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Aralık 2020 #12 Alınmaz. Şaka gibi Mediamarkt reklam koymuş, sanırım ondan geldiniz. Alınmaz arkadaşlar, alınmaz. Ayrı konu açın.
Alınmaz. Şaka gibi Mediamarkt reklam koymuş, sanırım ondan geldiniz. Alınmaz arkadaşlar, alınmaz. Ayrı konu açın.
papahet1337 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #13 Ben kullanıyorum arasına kola falan döküldü bazen 3 4 tuşa basmıyor bazen de ş harfine 2 kere basıyor onun haricinde çok da önemli bir sorun yok.
Ben kullanıyorum arasına kola falan döküldü bazen 3 4 tuşa basmıyor bazen de ş harfine 2 kere basıyor onun haricinde çok da önemli bir sorun yok.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 29 Ocak 2021 #14 Yıllardır G213 kullanmaktayım fakat bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Forumda sevilmeyen bir klavye kendisi ve önerilmiyor.
Yıllardır G213 kullanmaktayım fakat bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Forumda sevilmeyen bir klavye kendisi ve önerilmiyor.