Jy3n Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 177 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 27 Nisan 2021 #1 Bu fiyata daha uygun yazılımlı klavye var mı? Piyasayı takip etmiyorum sizce alınır mı?
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 27 Nisan 2021 #2 Jy3n dedi: Bu fiyata daha uygun yazılımlı klavye var mı? Piyasayı takip etmiyorum sizce alınır mı? Eki Görüntüle 995266 Genişletmek için tıkla... Sertleşme sorunu var diye duymuştum.Bence daha iyisi bulunur. Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Önerim Corsair K55 alın.Çok çok daha iyidir.
Jy3n dedi: Bu fiyata daha uygun yazılımlı klavye var mı? Piyasayı takip etmiyorum sizce alınır mı? Eki Görüntüle 995266 Genişletmek için tıkla... Sertleşme sorunu var diye duymuştum.Bence daha iyisi bulunur. Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Önerim Corsair K55 alın.Çok çok daha iyidir.
İbrahimO Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 Jy3n dedi: Bu fiyata daha uygun yazılımlı klavye var mı? Piyasayı takip etmiyorum sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 6 aydır kullanıyorum sorun yok ama 0 tuşunda çınlama var ama abartı değil.
Jy3n dedi: Bu fiyata daha uygun yazılımlı klavye var mı? Piyasayı takip etmiyorum sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 6 aydır kullanıyorum sorun yok ama 0 tuşunda çınlama var ama abartı değil.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #4 Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk aldığım klavyede tuşlarda sıkıntı oldu değiştirdiler ondan sonrakinde hiçbir sıkıntı yok şu anda hala kullanıyorum.
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk aldığım klavyede tuşlarda sıkıntı oldu değiştirdiler ondan sonrakinde hiçbir sıkıntı yok şu anda hala kullanıyorum.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Kullanıyorum memnunum. Aynı zamanda cm in masterkeys klavyesine bakabilirsin o da güzeldi.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Nisan 2021 #6 Ben kullanıyorum gayet güzel 2MS gecikme değeri var yazılımı da gayet iyi.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 27 Nisan 2021 #7 5-6 aydır kullanıyorum biraz toz tutması dışında hiçbir sıkıntısı yok. Bu klavye tarzını beğendiğim için kullanıyorum ama bu modele benzer bir switchli klavye bulsam onu alırdım. Membran artık pek tercih edilmiyor.
5-6 aydır kullanıyorum biraz toz tutması dışında hiçbir sıkıntısı yok. Bu klavye tarzını beğendiğim için kullanıyorum ama bu modele benzer bir switchli klavye bulsam onu alırdım. Membran artık pek tercih edilmiyor.
zTenn Picopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #8 Bu fiyata Rampage tarzı bir klavye alınacağına membran almak bence daha mantıklı.