Logitech G213 alınır mı?

V4LHALLA

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaş G213 satiyor 2. el ama 0'a yakın az kullanılmış, 450 diyor. Sizce alınır mı? Öneriniz nedir?

Sıfırı 850-950 bandında.

Ne için kullanılacağına bağlı ama Logitech pişman etmez.

Hayır, alınmaz. Kronik sorunlu. Bütçeniz ne kadar?

Kronik sorunu nedir hocam? Ofisimdeki klavyelerin 2.5 yıldır hiçbir sorunu yok da.

Ben de bunu anlamıyorum işte bir kitle asla alma diyor bir kitle bende sorum yok diyor ne yapacağımı şaşırdım.

Hayır, alınmaz. Kronik sorunlu. Bütçeniz ne kadar?

Bütçe 1 k belki 100-200 üstü yeni bir PC topladım farem g 300s klavye kaldı bir tek eski klavyemi kullanıyorum. Renk olayına çok önem veriyorum.

Kronik sorunu nedir hocam? Ofisimdeki klavyelerin 2.5 yıldır hiçbir sorunu yok da.

XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Klavye olarak az bütçeyi aşıp bunu alabilirsiniz. Ayrıca G300s denen fareyi alarak hata yapmışsın.

Bu klavyeyi ben 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum hatta üstüne koca bir bardak kola bile dökmüşlüğüm var. Ama herkes kronik sorunlarından şikayetçi olduğundan ve şuanki fiyatını da haketmediğinden tavsiye edemem.

Herkes sizin gibi olsa keşke. Sırf kendisi kullanıyor diye ürünü ölümüne savunuyorlar.

@V4LHALLA red switch ve fullsize olarak yakın bütçede en mantıklı ürün bu sayılır:

Bu da güzel tercih olur. Katılıyorum, herkes keşke @Burak B. gibi güzelce kullansa bile sorunlarından dolayı önermese, sırf kendi kullanıyor diye önermese!

Çok haklısın kitle konusunda ben logitech g300s i yaklaşık 7 yıl kullandım ve bunun yanında da gerçekten ağır bir şekilde kullandım belirtmeden geçemeyeceğim. Hepimizin tahmin ettiği gibi serüvenin sonunda ise bozuldu. Bunun dışında ise Logitech G213 kullanıyorum 2 yılı geçti hiçbir sorunu yok. Şimdi ise gelelim asıl konuya hocam, sanırım ürünlerde kalite fark ediyor artık çünkü bu normal bir olay değil yarısı al diyor benim gibi, yarısı ise alma diyor kronik sorunlu vs.
Aynı şeyide test ettim diyebilirim kardeşimde g300s vardı ve kauçukları eridi resmen garip bir şekilde çünkü alalı daha 2 yıl bile olmamıştı. bendeki ise baya bir dayanmıştı erimeden. Kuzenimde ise çift tıklama sorunu daha yeni başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…