Shum
Hectopat
Daha fazla
Logitech alın.
İkisi de çok mantıksız hocam. Eski bütçeniz için buna bakınızKlavye alacağım aslında çok bütçe ayırmamıştım. 120 TL gibi bir fiyata Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye | Trendyol almayı düşünüyordum. Logitech G213 ise 320 TL civarında. Mouse modelim Logitech olduğu için Lightsync özellikliği ilgimi çekti. 200TL fazla verip Logitech almak mantıklı mı yoksa Philips alıp 2-3 sene sonra böyle bir modele geçmek mi daha mantıklı olur?
Benden daha bilgili arkadaşlar cevap verdi, onlara sorunuz.Bütçemi zorlamak değil artık fazlaca aşan bir miktar olacak. Philips beni kısa vadede memnum eder mi? Daha sonra Logitech veya Corsair gibi markalar için para biriktirebilirim.
G213 kronik sorunlu, ayrıca bu bütçede mekanik klavye bulunabiliyor:
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com İlla membran alacağım derseniz:Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkisi de çok mantıksız hocam. Eski bütçeniz için buna bakınız.
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Yeni bütçeniz için o klavye alınmaz. Kronik sorunludur kendisi. Tuş sertleşme ve basmama problemleri var. Belli bir süre sonra da LED'lerin parlaklığı azalıyor. Önermem. Yerine bunlara bakabilirsiniz.Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blue Switch.
Red Switch.Redragon Usas K553 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi
RGB aydınlatma, Blue Switchlerwww.qp.com.tr
Klavyeler ve Setleri Fiyatları | Teknomeda
Klavyeler ve Setleri çeşitlerini uygun fiyatlarla satın almak için teknomeda.com'u ziyaret edin. Online Ofis ve Yaşam Marketiniz Teknomeda!www.teknomeda.com Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Makas Switch'li bir klavyeden çok şey beklemeyin. Yine götürür ama.Membran istiyorum fakat zaten 300 TL gibi rakamlara çıkabilmem şu anda mümkün değil. Benim sormak istediğim gerçekten 120 TL'lik klavye beni pişman eder mi?
Makas Switch'li bir klavyeden çok şey beklemeyin. Yine götürür ama.