Maymun NET Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2018 #1 Çok garip bir şekilde klavyede sadece L, Ş ve Ç tuşları çalışmıyor. Ama diğer Türkçe karakterler çalışıyor. Klavyem Logitech g213. (Metindeki l, ş ve ç tuşlarını Ekran Klavyesinden yazdım.)
Çok garip bir şekilde klavyede sadece L, Ş ve Ç tuşları çalışmıyor. Ama diğer Türkçe karakterler çalışıyor. Klavyem Logitech g213. (Metindeki l, ş ve ç tuşlarını Ekran Klavyesinden yazdım.)
Çözüm E E EggerR 29 Haziran 2018 Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm.
Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 29 Haziran 2018 #2 Başka cihaza taktığınızda çalışıyor ise şu an kullandığınız cihazın klavye ayarlarının "Türkçe Q" olduğuna emin olun. Artı 0 Eksi
Başka cihaza taktığınızda çalışıyor ise şu an kullandığınız cihazın klavye ayarlarının "Türkçe Q" olduğuna emin olun.
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 29 Haziran 2018 #3 Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm.
KS KS Maymun NET Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #4 Handsome Reis dedi: Başka cihaza taktığınızda çalışıyor ise şu an kullandığınız cihazın klavye ayarlarının "türkçe q" olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Evet eminim TR Q. Artı 0 Eksi
Handsome Reis dedi: Başka cihaza taktığınızda çalışıyor ise şu an kullandığınız cihazın klavye ayarlarının "türkçe q" olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Evet eminim TR Q.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 30 Haziran 2018 #5 O zaman Logitech müşteri hizmetleri ile konuşmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Maymun NET Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #6 Peki. Teşekkürler EggerR dedi: Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fizkisel problem dediğiniz için l,ş ve ç tuşlarına sertçe bastım çıt dedi düzeldi. Artı 0 Eksi
Peki. Teşekkürler EggerR dedi: Yüksek ihtimal ile fiziksel bir problem söz konusu. Klavyenizin garantisi hala mevcut ise Logitech Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fizkisel problem dediğiniz için l,ş ve ç tuşlarına sertçe bastım çıt dedi düzeldi.