S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #11 YamukAdam dedi: 3 Kere klavye değiştirdim mekanik klavyeler o fiyata olmaz. Bu yüzden kaliteli membran aldım. 2 Hafta önce 310'a aldım. Genişletmek için tıkla... 200TL'ye Razer Cynosa Lite vardı, o da kaliteli membran ve hiç olmazsa fiyatını hak ediyordu. Sağlık olsun, G213 fiyatına Motospeed CK61, Redragon Dark Avenger, Xiaomi Miiw gibi klavyeler vardı.
YamukAdam dedi: 3 Kere klavye değiştirdim mekanik klavyeler o fiyata olmaz. Bu yüzden kaliteli membran aldım. 2 Hafta önce 310'a aldım. Genişletmek için tıkla... 200TL'ye Razer Cynosa Lite vardı, o da kaliteli membran ve hiç olmazsa fiyatını hak ediyordu. Sağlık olsun, G213 fiyatına Motospeed CK61, Redragon Dark Avenger, Xiaomi Miiw gibi klavyeler vardı.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #12 Bize göre pahalı olmaması, benim alacak bütçem olması forumdaki çoğu kişiye göre pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez, o yüzen o şekilde yorum yaptım . Zurich dedi: RTX 2060 ? Genişletmek için tıkla... yusufyardimci dedi: Hocam 360 TL klavye. Genişletmek için tıkla...
Bize göre pahalı olmaması, benim alacak bütçem olması forumdaki çoğu kişiye göre pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez, o yüzen o şekilde yorum yaptım . Zurich dedi: RTX 2060 ? Genişletmek için tıkla... yusufyardimci dedi: Hocam 360 TL klavye. Genişletmek için tıkla...
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #13 YamukAdam dedi: 3 Kere klavye değiştirdim mekanik klavyeler o fiyata olmaz. Bu yüzden kaliteli membran aldım. 2 Hafta önce 310'a aldım. Siliyorum 3 saat sonra yine aralarında toz var. Genişletmek için tıkla... Ben 300'e aldım.
YamukAdam dedi: 3 Kere klavye değiştirdim mekanik klavyeler o fiyata olmaz. Bu yüzden kaliteli membran aldım. 2 Hafta önce 310'a aldım. Siliyorum 3 saat sonra yine aralarında toz var. Genişletmek için tıkla... Ben 300'e aldım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Aralık 2020 #14 Samotne Ciasteczka dedi: G103'üm de tozlanıyor, toz her yerde toz. Tozlanacak, yapacak bir şey yok. Konu dışı ama o fiyata gerçek mekanik klavyeler varken keşke G213 almasaydınız. Genişletmek için tıkla... Ya eski klavyemi her ay açıp temizliyordum bunun tuşlarını çıkaramıyorum. Sen nasıl temizliyorsun? 6 yıldır temizlemedim tuşlar basmıyor artık.
Samotne Ciasteczka dedi: G103'üm de tozlanıyor, toz her yerde toz. Tozlanacak, yapacak bir şey yok. Konu dışı ama o fiyata gerçek mekanik klavyeler varken keşke G213 almasaydınız. Genişletmek için tıkla... Ya eski klavyemi her ay açıp temizliyordum bunun tuşlarını çıkaramıyorum. Sen nasıl temizliyorsun? 6 yıldır temizlemedim tuşlar basmıyor artık.
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Aralık 2020 #15 Üstünü bir örtü ya da kutu gibi bir şeyle kapatın.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #16 246941 dedi: Ya eski klavyemi her ay açıp temizliyordum bunun tuşlarını çıkaramıyorum. Sen nasıl temizliyorsun? 6 yıldır temizlemedim tuşlar basmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Ah ben de bir bilsem, space tuşu ötüyor keratanın. Bulursan bana da söyle, araya kaçan cipsleri falan filanı alıp, space tuşunu yağlayayım. Quewer dedi: Üstünü bir örtü ya da kutu gibi bir şeyle kapatın. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl kullanacak klavyeyi?
246941 dedi: Ya eski klavyemi her ay açıp temizliyordum bunun tuşlarını çıkaramıyorum. Sen nasıl temizliyorsun? 6 yıldır temizlemedim tuşlar basmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Ah ben de bir bilsem, space tuşu ötüyor keratanın. Bulursan bana da söyle, araya kaçan cipsleri falan filanı alıp, space tuşunu yağlayayım. Quewer dedi: Üstünü bir örtü ya da kutu gibi bir şeyle kapatın. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl kullanacak klavyeyi?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 1 Aralık 2020 #17 Quewer dedi: Üstünü bir örtü ya da kutu gibi bir şeyle kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle olursa nasıl tuşlara basacağım?
Quewer dedi: Üstünü bir örtü ya da kutu gibi bir şeyle kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle olursa nasıl tuşlara basacağım?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #18 Samotne Ciasteczka dedi: O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Akşam uyurken danteli ya da örtüyü serecek klavyeye, sabah kaldıracak. Ben her gece kutusuna koyuyordum Gamepower Ogre'yi ilk aldığım zamanlarda .
Samotne Ciasteczka dedi: O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Akşam uyurken danteli ya da örtüyü serecek klavyeye, sabah kaldıracak. Ben her gece kutusuna koyuyordum Gamepower Ogre'yi ilk aldığım zamanlarda .
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Aralık 2020 #19 Samotne Ciasteczka dedi: O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Kullandığı zaman zaten toz tutmaz ki?
Samotne Ciasteczka dedi: O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Kullandığı zaman zaten toz tutmaz ki?
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Ah ben de bir bilsem, space tuşu ötüyor keratanın. Bulursan bana da söyle, araya kaçan cipsleri falan falanı alıp, space tuşunu yağlayayım. O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığı zamanlar.
Samotne Ciasteczka dedi: Ah ben de bir bilsem, space tuşu ötüyor keratanın. Bulursan bana da söyle, araya kaçan cipsleri falan falanı alıp, space tuşunu yağlayayım. O zaman nasıl kullanacak klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığı zamanlar.