Çözüldü Logitech G213 efekt nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VioraLotus

Picopat
Yer
istanbul Eyüp Sultan
Daha fazla  
Meslek
Motorlu araçlar teklonojisi teknisiyen.
Herkese merhaba Logitech G213 sahibiyim. Klavyenin üzerinden nasıl modları değiştirebilirim? Kullanım kılavuzunu kurcaladım, Çince anlamıyorum. Saygılarımla. Yazılımsız.

Herkese merhaba Logitech G213 sahibiyim. Klavyenin üzerinden nasıl modları değiştirebilirim? Kullanım kılavuzunu kurcaladım, Çince anlamıyorum. Saygılarımla. Yazılımsız.

Logitech G HUB indirmen lazım onun dışında bir yolu yok sanırım.

Çözüm
Logitech G HUB indirmen lazım onun dışında bir yolu yok sanırım.
Teşekkürler öğrenmiş oldum öyleymiş. Merak ettiğim başka bir konu daha var. Klaviyede tıkladığında o kısım yanması onu nasıl ayarlayabilirim bir fikriniz var mı ?

GHub üzerinden ayarlayabilirsiniz. Ek olarak keşke G213 almadan önce bize sorsaydınız :/

G HUB üzerinden ayarlayabilirsiniz. Ek olarak keşke G213 almadan önce bize sorsaydınız :/

Ben de G213 kullanıyorum 2 yıldır falan oldukça memmnunum neden öyle dediniz ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı