Merhaba Amazon üzerinden G213 aldım fakat ESC tuşu sadece sert basınca çalışıyor iade etmek ve yeni almak istiyorum fakat Amazon'dan aldığım her ürün ya istemediğim gibi ya da sorunlu çıkıyor son 6 siparişten 4'ü iade bunu da iade etsem banlayabilirler mi? Logitech desteğe ulaşmaya çalıştım yoğunuz diyorlar.
O ürün kronik sorunlu çıkabiliyor. Bende de ses kısma tuşuna ve Tab tuşuna sert basmak gerekiyor. Neredeyse kullanan çoğu kişi sorunlu diyor, ben dahil. İade edip adamakıllı klavye almak daha mantıklı bence.
O ürün kronik sorunlu çıkabiliyor. Bende de ses kısma tuşuna ve Tab tuşuna sert basmak gerekiyor. Neredeyse kullanan çoğu kişi sorunlu diyor, ben dahil. İade edip adamakıllı klavye almak daha mantıklı bence.
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
G213 Oyun Klavyesi satın alın. Sıvı dökülmelerine dayanıklı tasarım, programlanabilir RGB aydınlatma, ayarlanmış gölgelenme önleyici; oyun oynamanızı ve rahat etmenizi sağlamak için tasarlanmıştır