Uzak dur. Geçenlerde bununla ilgili konu açtın diye hatırlıyorum. Kronik sorunlu. Tuş basmama sorunu var. Başıma geldi, Logitech RMA'nın yolladığı 2 klavyede de aynı sorun çıkmıştı.
Kronik sorunlu, bir süre sonra tuş basmama ve tuş algılama sorunu oluyor. Bu klavyeye vereceğiniz parayla sağlam bir membrane klavye almak daha mantıklı olur.
Vallahi ben aktif olarak o klavyeyi kullanıyorum. Herkes kronik sorun demiş de ben 2018 yılında almıştım hala şu an kullanıyorum hiç bozulmadı memnunum. Ama yeni modellerinde kronik sorun varsa bilemem.
Bu klavye eskiden güzeldi. Şu an fiyatı fazla. Bu fiyata alınmaz bence. Ayrıca bu klavye bazen sorunlu çıkıyor, bazen sorunsuz çıkıyor, bazen hafif sorunlu çıkıyor. Ne olacağı belli değil gibi yani.
1 yıldır bu klavyeyi kullanıyorum, Vatan'a gidip almıştım. O zamandan beri ciddi bir sorunu yok ama Tab ve ses kısma tuşunu algılaması için sert basmak gerekiyor biraz. İlk aldığımda sadece ses kısma tuşu sorunluydu benim için bir sıkıntı yapmadığı için umursamadım ondan sonra Tab sorunu çıkmaya başladı. Aydınlatması da iyi değil. Sadece tuşları aydınlatıyor. Bence alınmaz.
Zamanında bu klavyeyi 280 liraya almıştım. Uzun zaman kullandıktan sonra mekanik klavyeye geçtim. Kötü değil ama kronik sorunlu bir klavye. Şu an 700 lira olmuş. O fiyata kesinlikle tercih edilmemeli.
Zamanında bu klavyeyi 280 liraya almıştım. Uzun zaman kullandıktan sonra mekanik klavyeye geçtim. Kötü değil ama kronik sorunlu bir klavye. Şu an 700 lira olmuş. O fiyata kesinlikle tercih edilmemeli.