Logitech G213 klavye alınır mı?

Bütçe
500-750 TL

esref33

Kilopat
Daha fazla  
Logitech G213 aldım 4-5 ay sonra tuşlarında sıkıntı yaşadım yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Bunun gibi sorunu olmasın, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunlu diyorlar ama tavsiye edeni de çok. Ben de favorilere ekledim, uygun fiyatlı olmasından ötürü. Sorunsuz yıllardır kullananar da var. Kararsızım ama aynı fiyata AOC vs. almaktan iyidir diye düşünüyorum. Hala listemde.

HyperX Alloy Core alabilirsin.

Ben aldım 1 yılda s tuşu temassızlık başladı. Garanti var diye güvendim Teknosa'dan almıştım garantiye yolladım su teması diye yalan atıp tam 28 gün sonra geri yolladılar. Teknosa'ya söyledim biz bir şey yapamayız diyor. Üstüne tertemiz yolladığım klavyenin üstü pis geldi. Tüketici mahkemesi ile uğraşacaktım ama değmeyeceğini düşündüm gittim ikinci el daha ucuza sattım. Razer Ornata v. 2 aldım çok daha iyi.

Servisi telefon ile aradım çıkan kişi bir de utanmadan adam bana tamir parası 600 küsur diyor. Dolar bazında olduğu için her geçen gün fiyat artabilir diyor. Adamlar şirket kurmuş işine gelirse.
Bana kalırsa almayın derim çok daha iyi klavyeler var.

Bir de işin kötüsü bu kronik sorunlu klavyeyi her teknoloji mağazasında baş köşede görebilrisin. O kadar aymazlık yani. Adamlar dev gibi standlar kurmuş başka marka arıyorsun yok. Ama bu markanın bu sorunlu malı baştacı gibi.

Dediğim gibi başka klavyelere yönelin bence.

Çok samimi söylüyorum kesinlikle alınmaz. Hissiyatı diğer ucuz klavyelerden biraz farkı var ancak tuşları kötü.
1 ay demeden t tuşu ve m tuşunun hassasiyeti bayağı düştü sert basınca anca algılıyor. Çok titiz bir kullanıcı olmama rağmen 3 4 tane daha tuşu gitti.
Bence almayın.
Eğer ki size normal çalışan bir klavye gelir ve bozulmaz ise güzel bir klavye. Işıklandırmada biraz ucuza kaçmışlar az ışık veriyor ve çok az modu var.
Şu ekonomide edeceği en fazla 300.

arkadaşın dediği her yerde baş tacı gibi satılıyor ama vasat klavye

Ben 2 yıl önce aldım bu yazıyı da onunla yazıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Lakin yeni alan kişilerde hep bir bozulma söz konusu var bunun nedeni galiba yeni nesilden kaynaklanıyor olabilir.

Ekleme: Güncel fiyatını bilmiyordum, şuan en fazla buna 500 hadi 600 eder.

Benim klavye de 2 yıl önceden alınma, sizin şansınıza.

4 yıl kullandım hiçbir sorun yaşamadım fıstık gibi klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…