M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #1 Merhaba, Logitech G213 klavye kullanıyorum. Klavyenin CTRL tuşunda hiçbir problem yok sıkıntısız çalışıyor fakat CS:GO oyununda artarda CTRL'ye bastığım zaman tuş pasif oluyor ve 1-2 dakika kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı dır?
Merhaba, Logitech G213 klavye kullanıyorum. Klavyenin CTRL tuşunda hiçbir problem yok sıkıntısız çalışıyor fakat CS:GO oyununda artarda CTRL'ye bastığım zaman tuş pasif oluyor ve 1-2 dakika kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı dır?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 CS GO da hızlı eğilip kalkma engeli var. O olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #3 Mehmet A dedi: CS:GO'da hızlı eğilip kalkma engeli var. O olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Ayarlanabilir bir şey mi? Ayarlanabilir değilse bunun olduğunu sanmıyorum çünkü buton 1-2 dakika pasif şekilde kalıyor. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: CS:GO'da hızlı eğilip kalkma engeli var. O olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Ayarlanabilir bir şey mi? Ayarlanabilir değilse bunun olduğunu sanmıyorum çünkü buton 1-2 dakika pasif şekilde kalıyor.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 Normal de ard arda basınca karakter daha eğilmiyor. Ama bu 1-2 dakika sürmez. Başka bir şey olabilir. 1-2 dakika olduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
Normal de ard arda basınca karakter daha eğilmiyor. Ama bu 1-2 dakika sürmez. Başka bir şey olabilir. 1-2 dakika olduğuna emin misin?
KS KS M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #5 Mehmet A dedi: Normal de art arda basınca karakter daha eğilmiyor. Ama bu 1-2 dakika sürmez. Başka bir şey olabilir. 1-2 dakika olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Kısa bir süre aslında. 1-2 lafın gelişi. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Normal de art arda basınca karakter daha eğilmiyor. Ama bu 1-2 dakika sürmez. Başka bir şey olabilir. 1-2 dakika olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Kısa bir süre aslında. 1-2 lafın gelişi.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Aralık 2020 #6 Hocam G213'de bazı kronik sorunlar var. Eğer diğer oyunlarda da sıkıntı oluyorsa garantiye yolla. Artı 0 Eksi
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #7 Morg34 dedi: Kısa bir süre aslında. 1-2 lafın gelişi. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yoksa dediğim olaydan dolayıdır. Zaten bir kaç kere ard arda basarsan karakter yavaşlıyor. Artı 0 Eksi
Morg34 dedi: Kısa bir süre aslında. 1-2 lafın gelişi. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yoksa dediğim olaydan dolayıdır. Zaten bir kaç kere ard arda basarsan karakter yavaşlıyor.
KS KS M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #8 Mehmet A dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yoksa dediğim olaydan dolayıdır. Zaten birkaç kere art arda basarsan karakter yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. bados123 dedi: Hocam G213'de bazı kronik sorunlar var. Eğer diğer oyunlarda da sıkıntı oluyorsa garantiye yolla. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yoksa dediğim olaydan dolayıdır. Zaten birkaç kere art arda basarsan karakter yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. bados123 dedi: Hocam G213'de bazı kronik sorunlar var. Eğer diğer oyunlarda da sıkıntı oluyorsa garantiye yolla. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yok.