Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: Sorunu nedir hocam? Bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Kronik tuş basmam sorunları var. Daha çok örnek verebilirim fakat şuan vaktim yok. Logitech - Şikayetvar Logitech mouse, klavye gibi çevre birimleri ürünleri ile ilgili kullanıcıların Logitech şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! www.sikayetvar.com
SEMIKAANCAKIR dedi: Sorunu nedir hocam? Bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Kronik tuş basmam sorunları var. Daha çok örnek verebilirim fakat şuan vaktim yok. Logitech - Şikayetvar Logitech mouse, klavye gibi çevre birimleri ürünleri ile ilgili kullanıcıların Logitech şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! www.sikayetvar.com
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #12 omwr.ptx dedi: @Salsa hocam neden üzgün attınız. Bence gayet iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Değil. Sebebini verdim yukarıda.
omwr.ptx dedi: @Salsa hocam neden üzgün attınız. Bence gayet iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Değil. Sebebini verdim yukarıda.