Logitech G213 Prodigy alınır mı?

brabrevaloyn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus x515ea
----------
15,6inç 90HZ IPS Panel
İntel 1135g7 + intel xe graphics
8GB RAM + 512-GB nVME SSD
Bugün şehrimde MediaMarkt açılacak ve bazı ürünlerde indirim olacak. Logitech G213 Prodigy de bu ürünlerden birisi ve fiyatı 861 TL olacak. Yaklaşık 400 TL indirim var alınır mı? Bu klavye mekanik mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır mekanik değil. 1000 TL bandında alabileceğiniz güzel mekanik klavyeler var. Forumda bilgili arkadaşlar birazdan yazacaktır. Ama G213 almanızı tavsiye etmem tuşları beton gibi.

Ürünü yaklaşık 4 yıl kullandım o yüzden tavsiye etmiyorum. İlk gaming klavyem olur kendisi

Son düzenleme:
Sakın alma tuşları her zaman basmıyor. Aşırı sert bastırman gerekebiliyor. Sonra yazı yazarken bu harf niye yazmadı diyorsun. İade ettim.

Bugün şehrimde MediaMarkt açılacak ve bazı ürünlerde indirim olacak. Logitech G213 Prodigy de bu ürünlerden birisi ve fiyatı 861 TL olacak. Yaklaşık 400 TL indirim var alınır mı? Bu klavye mekanik mi?
Alınmaz kronik sorunlu. Aslında Logitech'in hiçbir klavyesini almayın. Bütçeniz max ne kadar?

Sakın alma tuşları her zaman basmıyor. Aşırı sert bastırman gerekebiliyor. Sonra yazı yazarken bu harf niye yazmadı diyorsun. İade ettim.
demekki ben bu klavyeyi alırsam ilk kullanışta para çöpe gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…