Selam dostlar moleculepc.com sitesinde çok güzel hafta sonu indirimleri mevcut, maalesef 1000TL piyasanın altına monitör koydular yetişemedim ama klavyeye yetiştim ihtiyacı olanlar varsa baksın derim.
5 yıl önce 180 TL'ye aldığım klavye. Yaklaşık 2 yıl kullandıktan sonra abime vermiştim, o da 3 yıldır kullanıyor. Şans eseri olmalı ki bana sorunlu ürün denk gelmemiş.
Bu klavyeden katiyen uzak durun zamanında çok uygun diye aldım sıfır olarak 199 TL civarına 4 kere değişim olur mu arkadaş bir klavye yüzünden ya 1.gelen çift tuş basma 2.LED'ler gidip geliyordu temassızlık 3.wasd tuşları basmıyordu 4.medya butonları çalışmadı en son çöpe atacaktım dedim iade edin paramı o yüzden almayın.
Bu klavyeden katiyen uzak durun zamanında çok uygun diye aldım sıfır olarak 199 TL civarına 4 kere değişim olur mu arkadaş bir klavye yüzünden ya 1.gelen çift tuş basma 2.LED'ler gidip geliyordu temassızlık 3.wasd tuşları basmıyordu 4.medya butonları çalışmadı en son çöpe atacaktım dedim iade edin paramı o yüzden almayın.
TR ürünlerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum. UK gönderdiler sorun yok. Zaten 40 Euroluk ürünün TR'de bunca vergi vesaire ile 400TL olması saçma olurdu.
Model üzerinden konuşmak daha iyi Romer G Logitech'ler gerçekten berbat buna lafım yok ama 1 yıla yakın sorunsuz G710+ kullanıyorum tank gibi klavye G105 de sorunsuzdu.