Logitech G213 Prodigy Gaming 399TL

Bütçe
399
DeathAdder V2 Mini 160 TL'ye bedava, lodu(lift of distance) yüksek ama bantla düzeltiliyor. Almak isteyene öneririm bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.

Yay sesi var mı klavyede memnun musunuz ben de klavye bakıyorum da karar veremedim.
Hayır herhangi bir yay sesi yok. Basma hissiyatı çok iyi, malzeme kalitesi iyi, ledler çok canlı. Harcadığım en iyi 400 TL olabilir.

G213 kronik sorunlu klavye 1 ay zor kullandım kimseye önermem şahsen.

G213 yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorununu görmedim üstüne çay, su, meyve suyu ayran gibi birçok şey dökmeme rağmen sadece NumLock'taki sıfır zor basmaya başladı onun dışında herhangi bir sorunu yok öneririm.

US versiyonları bana Logitech RMA tarafından 2 adet gönderildi. Birincisinde klavyenin sol tarafı mekanik klavyeymiş gibi ses çıkarıyordu ve tuş hassasiyeti kötüydü. İkincisi de sorunlu biraz, ve 5 tuşu düzgün çalışmıyor. Uzak durun, onun yerine Corsair K55 Pro, K552 gibi modellere yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…