Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi marka Logitech diye çok fazla araştırma yapmadım, hepsiburadaki yorumlara baktım, genel olarak olumlu diye aldım ama şimdi baktığımda Amazon'da falan çoğu kişi kronik sorunlu olduğunu yazmış. Bir bilginiz var mı?
İlk başta bir tuş tutukluk yapmaya başladı. Şimdi ise birden fazla tuş basmıyor. Almanızı önermem. İade işlemini başlattım. Yeni alınan ürünün 1 hafta kadar sürede tuşlarının basmaması sinir bozucudan çok can sıkıcı ve üzücü.
10 gün olmadan Q harfi hassasiyetini kaybetti 10 seferde 6-7 kez anca algılıyor tam ortasına basmazsan zaten tık yok artık şansımızamı diyelim.
Ürünü 2. kez iade ettim. Tuşlar sadece birkaç gün içerisinde teklemeye başlıyor. Ve ben bu şikayeti direkt bu marka bu model alan birçok kişiden duydum. G213 pişmanlıktır Vatan bilgisayarda dahil olmak üzere hiçbir mağazadan bu modeli almayın.
Alma aldırma. Şu an kaç aydır garantisi ile uğraşıyorum CTRL tuşu çok sert basmadığım sürece çalışmıyor ve sol CTRL. Oyunlarda eziyet çektiriyor ve bakarsan çoğu kişi bir sorunları yaşamış. RGB'si ise çok iyi değil yani aldığıma pişman oldum.
O klavye o mağaza da kaç yıldır var.
Her gittiğimde de kulandım hiçbir sorunu yok.
Bir membrana göre azıcık sesli bende klavye değiştireceğim.
Corsair K55 veya bunu alacağım(G213).
O klavye o mağaza da kaç yıldır var.
Her gittiğimde de kulandım hiçbir sorunu yok.
Bir membrana göre azıcık sesli bende klavye değiştireceğim.
Corsair K55 veya bunu alacağım(G213).
Alacaksanız alın ona laf yok ancak bende bu klavyeyi(G213) ü alırken onlarda olabilir ben iyi bakarım bende olmaz dedim ancak şu an oluyor ve sinir bozucu. Ama dediğim gibi alın isterseniz ancak 1 ay sonra konu açarsanız klavyenin tuşu çalışmıyor diye gülerim.
Alacaksanız alın ona laf yok ancak bende bu klavyeyi(G213) ü alırken onlarda olabilir ben iyi bakarım bende olmaz dedim ancak şu an oluyor ve sinir bozucu. Ama dediğim gibi alın isterseniz ancak 1 ay sonra konu açarsanız klavyenin tuşu çalışmıyor diye gülerim.