V VorteX Hectopat Katılım 27 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar 2 klavye arasında kaldım hangi klavye daha mantıklı alması?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Şubat 2018 #2 G213 fiyatını hak etmiyor. O kadar fiyatı zarlı bir klavyeye vermek doğru değil. CM Masterkeys Lite modeli mekanik hisli bir model. Lite öneririm.
G213 fiyatını hak etmiyor. O kadar fiyatı zarlı bir klavyeye vermek doğru değil. CM Masterkeys Lite modeli mekanik hisli bir model. Lite öneririm.
Onur İbrahimoğlu Hectopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 33 12 Nisan 2018 #3 Jira dedi: G213 fiyatını hak etmiyor. O kadar fiyatı zarlı bir klavyeye vermek doğru değil. CM Masterkeys Lite modeli mekanik hisli bir model. Lite öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki yanında ki mouse mi yoksa G102 mi?
Jira dedi: G213 fiyatını hak etmiyor. O kadar fiyatı zarlı bir klavyeye vermek doğru değil. CM Masterkeys Lite modeli mekanik hisli bir model. Lite öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki yanında ki mouse mi yoksa G102 mi?
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #4 Masterkeys Lite F/P olarak bakıldığında bir adım önde diyor tüm kullanıcılarımız. Kullananlar memnun rahatlıkla tavsiye edebiliriz
Masterkeys Lite F/P olarak bakıldığında bir adım önde diyor tüm kullanıcılarımız. Kullananlar memnun rahatlıkla tavsiye edebiliriz