K Kaganhan7 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Mayıs 2017 #2 Trigger Z mekanik bir klavye. Ancak ben beğenmiyorum. O bütçeye G610 öneririm. Mekanik olmayan bir klavyeye çok para vermek doğru değil.
Trigger Z mekanik bir klavye. Ancak ben beğenmiyorum. O bütçeye G610 öneririm. Mekanik olmayan bir klavyeye çok para vermek doğru değil.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #3 Kesinlikle Trigger Z.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #4 Kaganhan7 dedi: Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Aslında ikisi birbirinden bayağı farklı, Trigger Z Cherry MX mekanik switch kullanıyor G213 ise mekanik değil. Trigger Z sadece beyaz aydınlatma, G213 RGB. Aslında G213 ün benzeri Cooler Master tarafında Masterkeys Lite L Combo setimiz. COOLER MASTER MasterKeys Lite L Combo SGB-3040-KKMF1-TU - RGB LED Türkçe Klavye Mouse Seti Bugün karne kampanyamız başladı, fiyat 199 TL oldu.
Kaganhan7 dedi: Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Aslında ikisi birbirinden bayağı farklı, Trigger Z Cherry MX mekanik switch kullanıyor G213 ise mekanik değil. Trigger Z sadece beyaz aydınlatma, G213 RGB. Aslında G213 ün benzeri Cooler Master tarafında Masterkeys Lite L Combo setimiz. COOLER MASTER MasterKeys Lite L Combo SGB-3040-KKMF1-TU - RGB LED Türkçe Klavye Mouse Seti Bugün karne kampanyamız başladı, fiyat 199 TL oldu.