Logitech G213 su dökülmesi sonrası WASD ve yön tuşları çalışmıyor

Sekolargg

Hectopat
Logitech G213 marka klavyemde (wasde) ve yön tuşları bir anda çalışmamaya başladı, klavye su geçirmez özeliğine sahip. 20ML civarı su döküldü, klavyeye, WASD yakınına döküldü sadece onlar değil yön tuşları da çalışmıyor. FN tuşu yok klavyede, yardimcı olursanız sevinirim.

Hocam aklıma gelen tek şey garantiye başvurmak ama ben Logitech aşığı birisi olmama rağmen garantiden bir hayır görmedim henüz. Bir kulaklık kablosu vermedikleri için 5K'ya yenisini aldım kulaklığın.

Hocam eğer anlıyorsanız bu işlerden içini açıp alkolle vs silmeyi deneyebilirsiniz onun dışında verebileceğim tavsiyem yok.

Başka sistemde çalışıyor mu? G Hub silmeyi dene, belki G Hub silince düzelir.
Ghub lanetli iğrenç bi uygulama. Sanmıyorum işe yarayacağını ama denemeye değer. c

Hocam aklıma gelen tek şey garantiye başvurmak ama ben Logitech aşığı birisi olmama rağmen garantiden bir hayır görmedim henüz. Bir kulaklık kablosu vermedikleri için 5K'ya yenisini aldım kulaklığın.
Kullanıcı hatası olduğu için garantiye gitse bile bir klavye parası daha verir. Sorun anakartta muhtemelen. Bu sorunu maalesef çözemezsiniz. Mekanik klavye olsa bir nebze daha halledilebilir olurdu fakat membran klavyelerin çalışma mantığı çok daha farklı olduğu için böyle bir durum söz konusu olmuyor. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı