Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Her tarafta ısrarla 'Rampage, Gamepower alınmaz!' diye bağırmanızı göz ardı edip 100 liraya Rampage Titan K9 almıştım zamanında ama klavye beni çıldırtıyor. Tuşları ikileme, tuşların oynaması vs. bu fiyata da Gamepower'ın mekanik klavyeleri var ama kimse yine önermediği için almıyorum. Kesinlikle bu iki klavyeden birini alacağım. Arada 100 TL fark var, Corsair için değer mi? Bu ürünleri kullananlar düşüncelerini aktarabilirse sevinirim.
Bu arada; Rampage, Gamepower alınmaz! Acı da olsa bu tecrübeyi de tatmış olduk.
Mekanik klayve ister misiniz? İsterseniz mavi switch mi yoksa kırmızı switch mi istersiniz? G213 zaten kafadan gidiyor. Corsair klavye ise bana gereksiz pahalı geldi.
G213 alınmaz kronik sorunlu tuş basmama ve tuş sertleşme sorunları var. Ve RGB'leri ile problem yaşayan insan sayısı bir hayli fazla. Eğer bu ikiliden birisi seçilecekse K55.
Sizin sayenizde şu an K55 ile Pusat arasındayım. Kronik bir sorunu var mıdır Pusat'ın? Bu arada 400 lira üzerine çok çıkamam. Almışken 1 kere alayım, sağlam olsun.
Kırmızı Switch istiyorum mekanik alırsam, bu fiyatlara mekanik bulunmadığı için yazmamıştım. Pusat'ı inceledim. Fena bir klavye değilmiş,
Sizin sayenizde şu an K55 ile Pusat arasındayım. Kronik bir sorunu var mıdır Pusat'ın? Bu arada 400 lira üzerine çok çıkamam. Almışken 1 kere alayım, sağlam olsun.