Logitech G213 vs HyperX Alloy Core vs MSI Vigor GK30

Play Store üzerinden alacağım, pek seçenek yok ama olanlara göre konuşursak maksimum 399 TL.

Gamakay mk 61 en iyi seçenek.
Bana kalsa banggooddan alın sadece Play Store'den değil fakat sadece Play Store ise başka önerelim.

Gamakay mk 61 en iyi seçenek.
Bana kalsa banggooddan alın sadece Play Store'den değil fakat sadece Play Store ise başka önerelim.
sadece playstore dostum :/

Bir G213 kullanıcısı olarak pek tavsiye etmiyorum. Membran klavye olarak kalite bakımından gayet iyi. Ama tuşların altındaki silikonlar zaman zaman kayıyor ve bazen tuşlar ya çift basıyor ya da basmıyor. Altındaki silikonu yerine oturtunca sorun ortadan kalkıyor. Sanırım bu kronik bir sorun bu klavyede.

Bir G213 kullanıcısı olarak pek tavsiye etmiyorum. Membran klavye olarak kalite bakımından gayet iyi. Ama tuşların altındaki silikonlar zaman zaman kayıyor ve bazen tuşlar ya çift basıyor ya da basmıyor. Altındaki silikonu yerine oturtunca sorun ortadan kalkıyor. Sanırım bu kronik bir sorun bu klavyede
basış hissi nasıl? boşa basıyor hissi mi oluşuyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı