Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #21 G213 Kullanıyorum bende medya tuşlarına ve bilek desteğinde önem veren birisiyim, bilek desteği güzel ama bazen plastik olması rahatsız ediyor onun dışında beğenerek kullanıyorum.
G213 Kullanıyorum bende medya tuşlarına ve bilek desteğinde önem veren birisiyim, bilek desteği güzel ama bazen plastik olması rahatsız ediyor onun dışında beğenerek kullanıyorum.
B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #22 Karar veremiyorum.
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #23 Bnmchar dedi: Karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi gaming ürünleri satan mağazalarda deneyimlemen itopya, gameekstra gibi.
Bnmchar dedi: Karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi gaming ürünleri satan mağazalarda deneyimlemen itopya, gameekstra gibi.
B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #24 Denizlideyim İstanbul'a gitme imkanım yok
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #25 Bnmchar dedi: Denizlideyim İstanbul'a gitme imkanım yok Genişletmek için tıkla... Ozaman merak ettiğin klavyeleri youtube'dan incelemelerinizi izle, klavyeyi kullanan kişilerin inceleme yazılarını oku.
Bnmchar dedi: Denizlideyim İstanbul'a gitme imkanım yok Genişletmek için tıkla... Ozaman merak ettiğin klavyeleri youtube'dan incelemelerinizi izle, klavyeyi kullanan kişilerin inceleme yazılarını oku.
B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #26 Tamam.
GladiusS Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Temmuz 2019 #27 Bnmchar dedi: Peki yazılımda sorun var diyorlar. Sıkıntı var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle yok. Aksine çok anlaşılır ve kolay bir yazılım programı. Razer synapse her ürününde bulunmakta olan yazılım.
Bnmchar dedi: Peki yazılımda sorun var diyorlar. Sıkıntı var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle yok. Aksine çok anlaşılır ve kolay bir yazılım programı. Razer synapse her ürününde bulunmakta olan yazılım.
Dünyayı Godlar Yönetsin Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 255 Çözümler 1 11 Mart 2020 #28 GladiusS dedi: Hayır kesinlikle yok. Aksine çok anlaşılır ve kolay bir yazılım programı. Razer synapse her ürününde bulunmakta olan yazılım. Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum da hala memnun musunuz?
GladiusS dedi: Hayır kesinlikle yok. Aksine çok anlaşılır ve kolay bir yazılım programı. Razer synapse her ürününde bulunmakta olan yazılım. Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum da hala memnun musunuz?
GladiusS Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Mart 2020 #29 Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Ben de almayı düşünüyorum da hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Sırf o RGB efekti için bile alınır dostum.
Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Ben de almayı düşünüyorum da hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Sırf o RGB efekti için bile alınır dostum.
B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #30 K68 RGB aldım zor da olsa Öneririm kesinlikle,konu kapanmıştır.