Logitech G213 vs SteelSeries Apex 3

Bütçe
Maksimum 5-6K

İbrahim.m

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:Gıgabyte H610M K DDR4
İşlemci: İ5 12400F
Ekran Kartı: Zotac RTX 4060
Ram:Lexar Thor 8X8
Ssd:Crucial P3 Plus
Yeni bir klavye, moue, mouse pad, kulaklık alacağım bu modelleri düşündüm sizlerin de fikrini almak istedim.
Klavye:
Logitech G213 ile steelserises Apex 3 arasında kaldım.
Mouse:
Logitech G305.
Mouse pad:
Razer Goliathus.
Kulaklık konusunda kararsız kaldım. O yüzden size bırakıyorum. Mümkünse Vatan Bilgisayar'da olan bir model olsa iyi olur. İnternetten almak yerine mağazada görmek daha mantıklı geliyor bana.

Tam 3 yıldır bayağı bir aktif şekilde Logitech G213 kullanıyorum daha yeni boşluk tuşunda temassızlık sorunu yaşadım biraz araştırdığımda bu sorunun klavyenin kroniği olduğunu öğrendim. Ama çözümü çok basitmiş tuşun altındaki silikon zamanla yukarı kayıyormuş tekrar aşağı çekince düzeldi. Onun dışında tuşlarda bir tane bile silinme olmadı gayet kaliteli diyebilirim. Kulaklık olarak Logitech G733 kullanıyorum gayet memnunum uygun fiyatlı versiyonu da vardı ona da bakabilirsin.

G733 güzel kulaklık fakat bir kulaklığa 6K vermek pek istemem G432'ye baktım fakat sistemim siyah beyaz ağırlıklı o yüzden kulaklıktaki mavi detaylar sırıtırmı onu tam kestiremedim siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
G733 güzel kulaklık fakat bir kulaklığa 6K vermek pek istemem G432'ye baktım fakat sistemim siyah beyaz ağırlıklı o yüzden kulaklıktaki mavi detaylar sırıtırmı onu tam kestiremedim siz ne dersiniz?

Evet fiyatı aşırı artmış ben 4k civarına almıştım. Mavi detayları güzel durur bence hiç sırıtacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı