E eolos Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #1 Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Ses ve mikrofon kalitesi nasıl sizce ?
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #2 eolos dedi: Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Ses ve mikrofon kalitesi nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla... Bir oyuncu olarak işini fazlasıyla görecektir.
eolos dedi: Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Ses ve mikrofon kalitesi nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla... Bir oyuncu olarak işini fazlasıyla görecektir.
Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #3 150 TL'ye bence g230 almayın. Creative fatal1ty daha iyidir. Fatal1ty'in mikrofonu gayet iyidir. Arkadaşım ayar yapmamasına rağmen sesi çok güzel geliyor. Ses kalitesini bilemeyeceğim kullanmadım.
150 TL'ye bence g230 almayın. Creative fatal1ty daha iyidir. Fatal1ty'in mikrofonu gayet iyidir. Arkadaşım ayar yapmamasına rağmen sesi çok güzel geliyor. Ses kalitesini bilemeyeceğim kullanmadım.