Logitech G230 Alınmalı mı?

RUZGARs_

Hectopat
Merhabalar, 200 ₺ bütçem var Logitech G230 almayı düşünüyorum fakat izlediğim inceleme videoları beni biraz ürkütüyor. Mikrofonu cızırtı yapıyor mu başka bir sorunu var mı? Lütfen topraklama muhabbetlerine girmeyin, şu an kullandığım kulaklığın mikrofonundan çok memnunum herhangi bir cızırtı yapmıyor. Fakat kulaklarımı mahvediyor 35 liralık kulaklık. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video falan çekmiyecekseniz doğru ayarları yapınca bir sıkıntı çıkartmaz. 35 liralık kulaklıktan kötü olacak hali yok. Ama onun yerine şuanda Gameekstra'da Hyperx Cloud Core 149TL' ye düştü. Kesinlikle onu alın.

Sana önerebileceğim 2 kulaklık var teki Asus Cerberus Öteki ise snopy rampage sn-rw1 7.1 kulaklık asusun dehşet verici bassları var snopy rampage'inde bası asusun kadar olmasada bass konusunda bi sıkıntı yaşamıyor mikrofon konusuna geçersek asusun yayın kalitesine okadar varamıyacak bi mikrofonu var snopy rampage in ise yayın kalitesine yetebilecek bir mikrofona sahip.

G230 Alma kardeşim mikrofonu 200 tl lik kulaklıklara göre cızırtı çıkarabiliyor ve bana sorarsan kötü vereceğin parayı haketmiyor.

Bende almanı önermem.Berkaya katılıyorum hyperx almanı öneririm

Snopy Rampage sn-rw1 almassan çok pişman olursun kardeşim tam bir canavar.

Bencede almamalısın. Onun yerine Corsair Raptor HS30,HS40 tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…