Logitech G230 Gaming Headset Mikrofon Sorunu

Bukrat Arslan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Logitech G230 Headseet aldım ama mikrofonunu kayıt aygıtlarında bulamıyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bugün Jak çoğaltıcı alıp denicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jak coğltıcı alıp oldu mu yoksa aynı durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı durum oluyordu.Fakat ben iade yolunu seçtm oradaki görevli bana ilk gittiğimde jak çoaltıcı al düzelir dedi bene aldım düzelmedi,sonra kulaklığı iade ettim .(iade ederken görevli bana tek jak girişi olduğu için öyle kulaklıkda sorun yok dedi fakat şahsen buna ben inanmıyorum) internetten araştırdım 7.1 surrond kulaklıkda aynı sorun olmazmış bende steelseries sieria v2 drost blue almayı seçmdim yazın frost blue alacağım.

Dostlar, ben de birkaç güne aynı kulaklığı alacağım. Siz bunları yazdınız, kafam karıştı. Bu kulaklık problemli mi arkadaşlar? Bir de MacBook Pro ile uyumlu mu?

Dostlar, ben de birkaç güne aynı kulaklığı alacağım. Siz bunları yazdınız, kafam karıştı. Bu kulaklık problemli mi arkadaşlar? Bir de MacBook Pro ile uyumlu mu?
Kulaklık cidden çok güzel fakat mikrofonunu kullanamıyorum.

Asus Strix 2.0 kulaklığında da aynı sorunlar karşı karşıyayım. Aldığım yere götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…