snz Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 6 14 Kasım 2020 #11 Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... cok teskkurler buyuk ihtimalle kablo yuzunden katil olucaktim
Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... cok teskkurler buyuk ihtimalle kablo yuzunden katil olucaktim
redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Aralık 2020 #12 Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... adamsın sen
Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... adamsın sen
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 7 Ocak 2021 #13 Yıl 2021 oldu ve ben geldim bu konuya bakıyorum. Teşekkürler.
atskenaydu Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... Ya kaç gündür işkence çekiyorum yeni kulaklık aldım pişman oldum neredeyse nu kadar kolay mıymış ya yaptım düzeldi
Commodore 64 dedi: Kulaklık kısmı aşağıda duracak şekilde kablonun ucundan tutarak sarkıt. Kendi kendine kulaklık dönerek katlama düzelecek. Genişletmek için tıkla... Ya kaç gündür işkence çekiyorum yeni kulaklık aldım pişman oldum neredeyse nu kadar kolay mıymış ya yaptım düzeldi