Logitech G230 Kulaklığım Kırıldı

Berkay22Bilir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar tam 1 yıl önce aldığım G230 kulaklığın G230 yazan yeri çatladı sonrada bir kaç ay geçtikten sonra kendi kendine mikrofonu tutan yeri sertliğini yitirmeye başladı ve şuan mikrofon yukarıda durmuyor süreklli düşüyor ve sallanıyor. Teknosa'dan aldım kulaklığı yarın garanti belgesi ile birlikte götürsem ücretsiz servise gönderirler mi veya yenisini verirler mi ? Çünkü kendi yaptığım bir şey değil gayet iyi kullanmaya çalıştım ama kendiliğinden böyle oldu ?

Çatlatmışın kardeşim parasıyle yaparlar.

Selamlar.. Öncelikle logitech destek ile iletişime geçtim ve bana ücretsiz servise gönderebileceğimi söylediler teknosaya gittim göndermek için fatura yok diye gönderemedim sistemden bakın dedim bulamadık dediler fakat inandırıcı gelmedi yüksek ihtimal ben alırken sisteme bile geçmediler logitech ile tekrar iletişime geçtim ve dediler ki fatura veremiyoruz diye kaşeli belge çıkartmalarını söyleyip bize gönderin şuanda benim belgeyi göndermemi bekliyorlar.Yüksek ihtimal göndericem servise, LOGİTECH <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…