Logitech G230 Kulaklık Mikrofon Sorunu

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 8.241
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben Fatihcan Topçu.
Geçtiğimiz 3 gün içerisinde bir Logitech G230 ürünü satın aldım. Heyecanla eve geldim ve kulaklığı taktım. İlk merak ettiğim mikrofon kalitesi idi. Fakat hüsrana uğrattı beni. Bir türlü o net ve gür sesi yakalıyamadım. Mikrofon ayarlarında Bası yükselttip denedim dip ses "sssss" oluştu. Dip sesi yok ettim sesim az çıktı bu sefer. En sonunda sesimi yükseltebildim dip sesi kapatabildim fakat bu sefer kaliteden ödün yoktu. Yani sanki 10TL'lik bir mikrofonla kayıt yaptımda bu ses oluştu gibi bir durum vardı.

Yani ne yaptıysam bi türlü ayarlıyamadım mikrofonu. Eski mikrofonum TRUST-16973 de bu sorun yoktu. Yani cihazdamı bir sorun var yoksa yazılımım da mı bir sorun var. Çözemedim gitti arkadaşlar. Yarın Teknosaya geri götürüp Teknik Servise vermeyi düşünüyorum. Son defa sizin tavsiyelerinize bir kulak vereyim dedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı