Logitech G230 Kulaklık Rahat mıdır?

Espeyato

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayar başında kulaklık ile 5-8 saat geçiren birisiyim Logitech G230 kulaklık rahat mıdır? Yani ben 7 saat civarı kullansam ağrı yapar mı ?

Ben kullanıyorum rahat ama o kadar saat kullanamazsınız tabi. Hangi kulaklık olursa olsun ağrı yapar. Ayrıca bence parasını hak etmiyor G230 başka kulaklıklara bakın derim.

Önerdiğiniz var mı ? Bir de en fazla kaç saat sonra ağrı yapmaya başlıyor tahmin edebilir misiniz?

Önerdiğiniz var mı ? Bir de en fazla kaç saat sonra ağrı yapmaya başlıyor tahmin edebilir misiniz?
Önerim yok çünkü kulaklıklar hakkında fazla bir bilgim yok. 2 saat sonra çıkarmak isteyebilirsiniz G230'u.

Bende Logitech G230'a sahibim. 3-4 saat falan kulağımda durunca kulaklarım biraz ağrımaya başlıyor. Almanı tavsiye etmem. Daha iyi kulaklıklar var.

İfadeler: m33
Bende Logitech G230'a sahibim. 3-4 saat falan kulağımda durunca kulaklarım biraz ağrımaya başlıyor. Almanı tavsiye etmem. Daha iyi kulaklıklar var.
İşte gerçekci beni anlayan adam. 10 saat nereye kullanıyorsum arkadaşım sen 150 lira verdiniz diye ne sandınız siz bu kulaklığı? Kulaklık bu her kulaklık gibi bir kaç saat sonra ağrı yapar... Klimalı kuş tüyü yastıklı filan mı yoksa sizinkisi ya.

@Silinen üye sakin olsana biraz ne bu atar. Bende bilmediğim için soruyorum herhalde.
1 sana bir şey demedim dostum. 2 seni bilgilendirmeye çalışıyorum. Kimse kullandığı malı kötülemiyor ama ben burda doğruları yazıyorum o paraya değmez.

Bende bu şekilde yazanlar yüzünden aldım bu ürünü ve o paraya acıdım. Yanlış hatırlamıyorsam 159 TL'ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…