Contos45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #1 En son kullandığımda mikrofonda hiçbir sıkıntı yokken bu sabah ses sorunu yaşamaya başladım. Garantiye gönderme tavsiyesi dışında önce deneyebileceğim bir şey var mı?
En son kullandığımda mikrofonda hiçbir sıkıntı yokken bu sabah ses sorunu yaşamaya başladım. Garantiye gönderme tavsiyesi dışında önce deneyebileceğim bir şey var mı?
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 15 Nisan 2018 #2 Herhangi bir ayarla oynadınız mı? Sisteminiz MSI ise Realtek HD Audio Yöneticisinden ayarları sıfırlamayı deneyin.
Herhangi bir ayarla oynadınız mı? Sisteminiz MSI ise Realtek HD Audio Yöneticisinden ayarları sıfırlamayı deneyin.
Contos45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #3 199688 dedi: Herhangi bir ayarla oynadınız mı? Sisteminiz MSI ise Realtek HD Audio Yöneticisinden ayarları sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, oynamadım. Onu da denedim ama değişmedi.
199688 dedi: Herhangi bir ayarla oynadınız mı? Sisteminiz MSI ise Realtek HD Audio Yöneticisinden ayarları sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, oynamadım. Onu da denedim ama değişmedi.