Arkadaşlar, benim m5a97 anakartım var. Ekstra olarak bir ses kartı almadım. M5a97 ses kartı 5.1 mi ya da 7.1 mi bir bilgim yok. Eğer 7.1 ise g230 almak daha mantıklı diye duydum. 5.1 mi yoksa 7.1 mi olduğunu nereden öğrenebilirim?
Stereo kulaklığı nasıl 7.1 olarak kullanmayı düşünüyorsunuz ? G230 Stereo, G430 ise Surround lakin USB ile Surround. Kulaklık olarak tavsiyem ise Kraken 7.1'dir.
Logitech G230 kullanmış biri olaraktan söylüyorum, kesinlikle alma. Ben gerçekten memnun kalmadım.
İlla alcağım diyorsan da bütçeni iki katına çıkartıp Razer Kraken'e yönel, bak işte o zaman verdiğin paraya değecektir.
Stereo kulaklığı nasıl 7.1 olarak kullanmayı düşünüyorsunuz ? G230 Stereo, G430 ise Surround lakin USB ile Surround. Kulaklık olarak tavsiyem ise Kraken 7.1'dir.
Logitech G230 kullanmış biri olaraktan söylüyorum, kesinlikle alma. Ben gerçekten memnun kalmadım.
İlla alcağım diyorsan da bütçeni iki katına çıkartıp Razer Kraken'e yönel, bak işte o zaman verdiğin paraya değecektir.
Bütçe konusunda aslında sıkıntım yok. Ama babamın kulaklığa 357 lira vermeme izin vericeğini sanmam ki g230 a bile zor izin vericek gibi. Aslında benim istediğim kulaklık oyunlarda işime yaraması ve dayanıklı olması. Şu anda kullandığım kulaklıktaki mikrafondan hafif cızırtı sesi geliyor dediler. Ayarlamak için jakı döndürdüm mikrafon bozuldu
Bildiğiniz gibi Steelseries oyunlar üzerinde çalışan bir marka. Ben bu kulaklığa bayılıyorum. Oyunlarda bana çok yardımcı oldu. Mikrofonunda hiç bir sorun ile karşılaşmadım.