R Ryku Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #1 Logitech G230 Oyun Headset - Vatan Bilgisayar Plantronics Gamecom 388 Gaming Kulaküstü Kulaklık Fiyatı Sizin önerdiğiniz kulaklıkta olabilir. İstediğim özellikler; * Ses kasma olayı çok iyi olması lazım. Adamın nereden geldiğini anlayabileceğim bir şey. * Mikrofon önemli fakat çok kaliteli olmasa da olur. * Kulaklığı çok nazik kullanırım. Malzeme kalitesi iyi olmasa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Logitech G230 Oyun Headset - Vatan Bilgisayar Plantronics Gamecom 388 Gaming Kulaküstü Kulaklık Fiyatı Sizin önerdiğiniz kulaklıkta olabilir. İstediğim özellikler; * Ses kasma olayı çok iyi olması lazım. Adamın nereden geldiğini anlayabileceğim bir şey. * Mikrofon önemli fakat çok kaliteli olmasa da olur. * Kulaklığı çok nazik kullanırım. Malzeme kalitesi iyi olmasa da olur.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 4 Mayıs 2015 #2 G230 eski kulaklığımdı tavsiye ederim.
E Emre Sancar Kilopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 397 Makaleler 1 4 Mayıs 2015 #3 Bende Logitech G230 ve Creative'in bir kulaklığı arasında kaldım. Bende almayı düşünüyorum ama bakalım yaz tatili olunca alırım.
Bende Logitech G230 ve Creative'in bir kulaklığı arasında kaldım. Bende almayı düşünüyorum ama bakalım yaz tatili olunca alırım.
PÖHH Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #4 Merhaba Logitech G230 kullanıyorum . Şahane bas vurması. + 3 metre kablo. + mikrafonu tam agzına dayamadıgın sürece ses gitmiyor. - Yüksek ses de sesi dışarı veriyor . - 3-4 Saat kullanırsan ortasın daki bez saçını ağrıtıyor ve o arası kararıyor . - Düşüncelerim bunlar saygılar.
Merhaba Logitech G230 kullanıyorum . Şahane bas vurması. + 3 metre kablo. + mikrafonu tam agzına dayamadıgın sürece ses gitmiyor. - Yüksek ses de sesi dışarı veriyor . - 3-4 Saat kullanırsan ortasın daki bez saçını ağrıtıyor ve o arası kararıyor . - Düşüncelerim bunlar saygılar.
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #5 G230 kullanıyorum çok memnunum müthiş bir kulaklık, özellikle dediğiniz gibi adamın nereden geldiğini sesle anlayabiliyorsun. Tavsiyemdir. Silinen üye dedi: Merhaba Logitech G230 kullanıyorum . Şahane bas vurması. + 3 metre kablo. + mikrafonu tam agzına dayamadıgın sürece ses gitmiyor. - Yüksek ses de sesi dışarı veriyor . - 3-4 Saat kullanırsan ortasın daki bez saçını ağrıtıyor ve o arası kararıyor . - Düşüncelerim bunlar saygılar. Genişletmek için tıkla... Kablosu 3 metre değil, 2.5 metre.
G230 kullanıyorum çok memnunum müthiş bir kulaklık, özellikle dediğiniz gibi adamın nereden geldiğini sesle anlayabiliyorsun. Tavsiyemdir. Silinen üye dedi: Merhaba Logitech G230 kullanıyorum . Şahane bas vurması. + 3 metre kablo. + mikrafonu tam agzına dayamadıgın sürece ses gitmiyor. - Yüksek ses de sesi dışarı veriyor . - 3-4 Saat kullanırsan ortasın daki bez saçını ağrıtıyor ve o arası kararıyor . - Düşüncelerim bunlar saygılar. Genişletmek için tıkla... Kablosu 3 metre değil, 2.5 metre.
PÖHH Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #6 Mete KARATAŞ dedi: G230 kullanıyorum çok memnunum müthiş bir kulaklık, özellikle dediğiniz gibi adamın nereden geldiğini sesle anlayabiliyorsun. Tavsiyemdir. Kablosu 3 metre değil, 2.5 metre. Genişletmek için tıkla... Ola bilir kardeş insanız sonuç da .
Mete KARATAŞ dedi: G230 kullanıyorum çok memnunum müthiş bir kulaklık, özellikle dediğiniz gibi adamın nereden geldiğini sesle anlayabiliyorsun. Tavsiyemdir. Kablosu 3 metre değil, 2.5 metre. Genişletmek için tıkla... Ola bilir kardeş insanız sonuç da .