Logitech G230 Oyun HeadSet alınmaya deger mi ?

NumanS

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 3 veya 4 güne Logitech G230 Oyun HeadSet almayı planlıyorum fakat kulaklıklarda ses kartı sorunu varmış. Acaba bu kulaklıgı aldıgımda içinde kulaklıgın ses kartı felan oluyor mu yoksa ses kartını kendim felan mı yüklicem? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

75_inceleme-logitech-g2300.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat civarında bu kulaklık tercih ediliyor genelde. Geçenlerde hyperx cloud indirimdeydi 150 tlye fakat bitmiş indirim onu tavsiye edecektim normalde.

Hocam bu ses kartı olayı varmış. Kulaklıgın adaptörlerini bagladıgım zaman kasaya otomatik olarak yükleniyor mu yoksa internetten yüklemem gerekli mi?

Bazı yerlerde okudum kulaklıgın ses kartı felan varmış. Kulaklıktan gelen ses oranını %30 etkiliyormuş korktugum için sordum teşekkürler.

BilgisiyarKurdu hocam şimdi benim bütçem 150 lira kadar herkes genellikle 230 al diyor fakat beni korkutan olay ses kartı olayı çözemedim gitti. Şu alayı 150 lira bütçeli başka daha kaliteli bir kulaklık var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı