Satılık Logitech G230 Oyuncu Kulaklığı 140 TL

milk

Megapat
Merhaba,

Logitech G230 kulaklığımı satmaya karar verdim. Kulaklığı üç gün önce dayım hediye etti fakat malesef Corsair setim olduğunu bilmiyordu. Corsair VOID almayı düşünüyorum, bu sebeple Logitech G230'u piyasa değerinin altında satıyorum. Fiyatının üç günlük bir ürün için oldukça düşük olduğunu düşünüyorum. Ürünün kozmetik olarak en ufak bir çiziği, kırığı bile yoktur. Kutusu, garantisi vb. duruyor. Sadece biraz kutusu yırtıldı, o da sorun teşkil etmez. Aşağıdaki resimlerde ürünü inceleyebilirsiniz. PTT Kargo ile Türkiye'nin her yerine gönderilebilir.

Üç günlük deneyimime göre ses kalitesi ve derecesi gerçekten çok tatmin edici. Konforunu da beğendim, yastıkları oldukça yumuşak ve kulağınızı ağrıtmıyor. Ayrıca çok uzun bir kablosu var. Bu konuda da sıkıntı yaşamayacağınızın garantisini verebilirim. Mikrofonu da kaliteli, sesi biraz düşük seviyede iletiyor fakat hiçbir şey dört dörtlük değildir. Her ürünün bir kusuru vardır. Mikrofon konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. :)

Konuya yanıt olarak e-posta adresinizi veya telefon numaranızı bırakırsanız 12 saatten kısa bir sürede iletişime geçeceğim.

Fiyat: 120 TL (Fiyat 140 TL'den düşürüldü)
Kargo: PTT Kargo

4257727827878 (780 x 1040).jpg 4527878678978 (1040 x 780).jpg 7287857258987 (780 x 1040).jpg 15454454554445 (1040 x 780).jpg

Son düzenleme:
Ürün Türkiye garantili mi? Yoksa Amazon vb. yerlerden mi geldi?

Ürün Türkiye garantili mi? Yoksa Amazon vb. yerlerden mi geldi?
Hediye geldiğini yazmıştım. Bana sadece sıfır, kutusu açılmamış bir şekilde verildi. Ben kutusunu açtıktan sonra 2-3 gün kullanıp, paketleyerek kaldırdım. Şu anda hoparlör kullanıyorum. Kutu içeriği tam.

İşte dayına sorabilirsen [emoji1] etik olmaz biliyorum ama yurtdışı ürünü olma ihtimali de var.

Haklısınız, etik olmadığı için sormuyorum zaten ben de. Ayrıca hediye ürün satılmaz, bunu sattığımı bilmesini istemiyorum. Konumuza dönecek olursak, almayı düşünüyor musunuz?

Merhabalar, 90 TL düşünürseniz talibim ve Ak Bank hesabınız var ise anında gönderebilirim.
Hayırlı satışlar.

Merhabalar, 90 TL düşünürseniz talibim ve Ak Bank hesabınız var ise anında gönderebilirim.
Hayırlı satışlar.
Detaylı bir şekilde konuşabilmemiz için telefon numaranızı, e-posta adresinizi veya farklı bir iletişim bilginizi verir misiniz?

Arkadaştan kulaklığı aldım. Ben böyle bir kulaklık görmedim gerçekten mükemmel.
Teşekkürler! (y)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı